COACHING

Hulp bij chronische pijn

Als je de informatie op deze site hebt gelezen, maar nog niet goed weet hoe je nu verder moet, kan je overwegen hulp in te schakelen. Onderstaand een overzicht van praktijken, medisch professionals en coaches die mijns inziens verstand hebben van dit onderwerp. Hopelijk kunnen zij jou helpen en ondersteunen om weer in een positieve spiraal te komen met als doel definitief van de pijn af te komen. Daarnaast kan het fijn zijn om jouw voortgang te kunnen bespreken. De nodige acties en initiatieven zul je echter zelf moeten nemen. Jij bent de enige die kan aanvoelen wat werkt en wat niet. 

Amsterdam

Groepspraktijk de Vries is een veelzijdige praktijk met veel disciplines. De praktijk is daarnaast enorm goed op de hoogte wat betreft Pijneducatie. Wat deze praktijk uniek maakt, is de mogelijkheid om in groepsverband te trainen en activiteiten op te bouwen (Graded Activity).

Badhoevedorp

Back in Shape is een fysiotherapie praktijk gevestigd in een sportschool. De fysiotherapeuten zijn goed op de hoogte wat betreft Centrale Sensitisatie. Gezien de sportmogelijkheden kan je begeleid aan de slag met het weer opbouwen van bewegen (Graded Activity).

Eindhoven

De Pijnpoli van Maxima Medisch Centrum is enorm vooruitstrevende als het gaat om Pijneducatie. PijnCoach.nl is zelf ook aanwezig geweest bij een scholingsdag van de Pijnpoli. Mocht de informatie op deze site jou aanspreken, ben je daar zeker op het goede adres.

Haarlem

Pijncoach Haarlem is opgericht door Eugenie de Ruiter die zelf jarenlang last heeft gehad van pijn. Ze heeft inmiddels een eigen praktijk opgezet om mensen te ondersteunen en inzicht te geven in hun problematiek. Eugenie is tevens de schrijfsters van het boek 'Verklein je pijn'.
Scroll to Top
PijnCoach PijnCoach.nl Mobile

Vermelding op deze pagina?

Ben jij een (zorg)professioneel die bekend is met termen als centrale sensitisatie en graded activity? Kunnen mensen die chronische pijn ervaren bij jou terecht voor een behandeling?

Dan kom ik graag in contact voor een vermelding op deze pagina. Omdat ik zelf gestopt ben met coachen, stuur ik mensen graag door voor hulp.

PijnCoach PijnCoach.nl Mobile

Steun PijnCoach.nl

PijnCoach.nl is een particulier iniatief om mensen te helpen die chronische pijn ervaren. Mocht PijnCoach.nl nuttig zijn geweest en wil je bijdragen aan verbetering: