Coach

Coach chronische pijn

Mijn coaching doe ik in de rol van ervaringsdeskundige. Aan de hand van mijn eigen ervaringen in de praktijk en aan de hand van mijn opgebouwde kennis, zal ik jou ondersteunen en coachen. Hopelijk kan ik met mijn eigen persoonlijke ervaring en kennis jou helpen om weer in een positieve spiraal te komen met als doel definitief van de pijn af te komen. De nodige acties en initiatieven zul je echter zelf moeten nemen. Jij bent de enige die kan aanvoelen wat werkt en wat niet. Ik zal je hierbij ondersteunen.

Als je de informatie op deze site hebt gelezen, maar nog niet goed weet hoe je nu verder moet, kan je overwegen mij als coach in te schakelen. Samen kunnen we jouw situatie onder de loep nemen en tot een actieplan komen. Mijn doel is te zorgen dat jij tot nieuwe inzichten komt om weer in een positieve spiraal te komen. Ook kan ik jou helpen met het creëren van de juiste mindset ten aanzien van pijn. Daarnaast kan het fijn zijn om jouw voortgang te kunnen bespreken met iemand die in een soortgelijke situatie heeft gezeten.

Het belangrijkste doel van het coachingstraject is niet het beheersen of verminderen van pijn, maar het definitief overwinnen van pijn. Wij zullen hierbij samen kijken welke aanpak het beste bij jou past. Het traject beginnen we met het einde voor ogen. Welke stappen zal je op lange termijn moeten nemen om de pijn te overwinnen? Aan de hand van deze stappen kunnen we vaststellen in hoeverre de dingen die jij op een dag doet en laat, in overeenstemming zijn met het uiteindelijke doel om de pijn te overwinnen.

Het traject start met een oriëntatiegesprek waarbij de volgende punten worden besproken:
  • Hoe is de pijn tot stand gekomen?
  • Welke invloed heeft de pijn op jouw leven?
  • Welke maatregelen heb je reeds genomen?
  • Wat vermindert pijn en wat maakt pijn juist intenser?

We zullen samen kijken of ik de geschikte persoon ben om jou te kunnen helpen. Voor mij is het belangrijk om daadwerkelijk tot een goed eindresultaat te komen. Als er geen klik is of als wij elkaar niet begrijpen, kan dit daarom een reden zijn om niet aan een coachingstraject te beginnen.

Gesprekken vinden plaats in het Integraal Medisch Centrum in Amsterdam.

In verband met het COVID-19 virus kunnen gesprekken desgewenst ook via videobellen plaatsvinden. Hiervoor wordt Zoom gebruikt. Voor de afgesproken datum en tijdstip zal dan een link worden verstuurd via e-mail. Mocht je nog geen Zoom account hebben dan kan je een nieuw account aanmaken via de onderstaande link.

Voor de coachingsgesprekken gelden de volgende tarieven:
  • Eenmalig oriëntatiegesprek: gratis
  • Coachingsgesprek 1 uur: €40.- (Incl. BTW)
Scroll to Top